Er Der UHC

Er der UHC?
Det er navnet på et projekt jeg er gået i gang med. Og for dem det ikke følger mig på Twitter, så er der her en lille opsummering af hvad det handler om.

Der bliver dagligt afholdt UHCer af flere forskellige danske servere. De tweeter når der nye uhcer. Derfor tænkte jeg, lad os da lave en webside. Der samler alt den information, og gør det let for brugerne at se hvornår der bliver spillet UHC, hvilke scenarios der bliver brugt osv.

Min første tanke var at lave det meste selv. Indtil min gode ven Anders sagde at han nok skulle lave det, og så lade mig styre det! Fedt!

Her er planen.

Som server kan man kontakte os på info@erderuhc.dk og så få et login til siden. Når man har et login, vil man kunne tilføje uhcer, som så vil blive vist på siden. Det er ret simpelt.

Som bruger skal man kunne få en notifikation når et UHC man har tilmeldt sig notifikationer for, snart starter. I første omgang bliver det via e-mail. Men med tiden håber vi på at understøtte Pushbullet og sågar både Chrome & Firefoxes native notifikationer.

Siden er stadig langtfra færdig. Men du kan følge med i projektet her:
Twitter: @erderuhc
Webside: http://erderuhc.dk

By Jens Møller

Well...

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *