Pauser

Pause, det er noget jeg er utroligt dårlig til. Ligemeget hvor meget jeg siger til mig selv, at nu SKAL jeg holde en pause fra alt i et par dage, så får jeg det aldrig gjort. Der er altid noget der skal laves, nogen der skal have hjælp. nogen der vil snakke osv…

Derudover er der alt hvad der sker i mit personlige liv. Ting jeg ikke vil komme ind på her, men som jeg måske en dag vil dele med folk. Ann og jeg er ikke ret gode venner, det rammer mig hårdt.

Jeg har et “job” i det danske YouTube & Twitch community ingen rigtigt kan erstatte, det er et job der betyder at jeg er nødt til at være til at få fat på. Det har sin pris nogle gange!  Det er et job jeg for alt i verden ikke vil give op på. For jeg elsker det jeg laver, ellers havde jeg ikke lavet en virksomhed, hvis mål i fremtiden er at kunne leve af det her.

Jeg har pt 9 JensBots kørende, på 9 Twitch streams og 4 Discord servere. 1  speciel Discord bot. Et utal af projekter der enten er godt i gang, eller på vej. Har mere end 1 partneret Discord server jeg skal administrere. 1 aktiv modpack med over 15K downloads, og en ny på vej senere i år og meget andet! Jeg har med andre ord, travlt for tiden.

Jeg er nødt til at holde en pause. Problemet er bare, jeg ved jeg ikke får holdt den pause. For der er ingen til at passe JensBot, eller fikse fejl i Zagis modpack osv…

En dag, skal jeg nok finde en der kan være min backup person. Men indtil den dag kommer, må jeg jo bare arbejde videre.

 

Coldplay – Talk (Live at Gelredome Holland)

By Jens Møller

Well...

2 comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *